Húsvéti Egynapos Testvérgyülekezeti Konferencia – 2023

-meghívó –

Jó volna újra látni a testvéreket! – ezzel a felkiáltással szeretnénk meghívni mindnyájótokat egy egynapos konferenciára az Ó utcába. Hisszük, hogy az Úr örül, amikor az Ő gyermekei egy helyütt vannak, és egy szívvel keresik az Ő akaratát, és a testvéri kapcsolódást! Illetve tapasztaljuk nap mint nap a közösség erejét életünkben, az új életben való járásban.

A Konferenciának a „Szolgálatban” címet adtuk. A témakör fontosságát jelzi, hogy gyakran látjuk, milyen sok a teendő. De hol kezdődik a szolgálat? Kinek szolgálunk? Bárcsak a gyülekezeteinkben megélnénk a Krisztusi egységet, egymásnak szeretetben szolgálva! Olyan jó lenne, ha a korosztályok közötti szakadék nem lenne szakadék. Vajon mit tudunk ennek érdekében tenni? Mire hív el az Úr? Szeretnénk együtt keresni válaszokat ezen kérdésekre! Minden kedves testvért szeretettel várunk, hogy csatlakozzon!

A konferencia április 8-án, szombaton 9:15-től 17:40-ig fog tartani. 9:30-tól 9:50-ig a második emeleti tanácsteremben imaközösséggel hangolódunk a konferenciára, várunk ide mindenkit sok szeretettel, aki be tud kapcsolódni. Szeretnénk együtt énekelni a nap folyamán, Istent dicsérni. Valamint várjuk a testvérek rövid hozzászólásait az igehirdetések után.

Szeretnénk, ha az otthonmaradásra kényszerült testvérek is be tudnának kapcsolódni. Ezért online fogjuk közvetíteni a konferenciát, erről is bővebb információ érkezik hamarosan.

Az egész nap folyamán lesz gyermekfoglalkozás 4-től 12-13 éves gyermekeknek három korcsoportban gyermekóra 10 órától a harmadik emeleten, valamint délutáni séta formájában. Ha bárki érez indíttatást bekapcsolódni e szolgálatba, jelezze a maszaeva@gmail.com e-mail-címen.

A délután szemináriumi beszélgetések lesznek kisebb csoportokban, melyről még fog érkezni bővebb információ! Ezekre fel lehet majd iratkozni a délelőtt folyamán.

Kérjük, hogy mindenki a saját gyülekezetében jelezze, hogy jön-e, az ebéd és a sütemények miatt! Határidő: április 1. Bármilyen süteményfelajánlást-hozzájárulást szívesen fogadunk!

Facebook eseményt is létrehoztuk, hogy minél több testvérhez eljusson a konferencia híre, ill. az információk.

Várjuk továbbá a testvérek (első sorban a fiatalabb testvérek) jelentkezését a konyhai munkálatokra (napközben), illetve a konferencia utáni takarításra. Erre a maszadani@gmail.com e-mail-címen tud jelentkezni, aki vállal ilyen szolgálatot.

Program

Húsvéti Egynapos Testvérgyülekezeti Konferencia

9:15-10:00Megérkezés Imaközösség (9:30-9:50-ig)
10:00-11:15Első blokk: 1Timóteus 1,12-20 Istenkáromlóból Isten megbízottja Lemperger Róbert
11:15-11:45Szünet, frissítők
11:45-12:45Második blokk: 1Timóteus 4,6-16 Példának lenni a szolgálatban Lévai Krisztián
12:45-14:15Ebédszünet, sütemények
14:15-15:45Szemináriumi beszélgetések csoportokban
15:45-16:10Szünet, frissítők
16:10-17:40Harmadik blokk: 1Timóteus 2,18 Imádság a szolgálatban – az imádság mint szolgálat Harmatta János
17:40Elköszönés, kötött program vége

2023. április 8. szombat

Comments are closed.